Wethouder Brandes bezoekt wijkcentra in Amstelveen

Wethouder Welzijn Jeroen Brandes (PvdA) bezoekt de komende twee maanden alle wijkcentra in Amstelveen. Dit om persoonlijk te horen wat er reilt en zeilt.

De wethouder heeft veelvuldig contact met wijkcoaches, bewonersinitiatief-groepen en wijkplatforms. De komende periode gaat hij zelf nogmaals alle wijkcentra langs. Zo wil hij inwoners die gebruik maken van de wijkcentra ontmoeten en op een informele manier met organisaties in gesprek. Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Bereiken we iedereen die we willen bereiken? Hoe staat het met mogelijke verbouwingen en nieuwbouw van wijkcentra? Welke ontwikkelingen mogen we verwachten? Alles mag gevraagd worden. De wethouder laat het graag aan de wijkcoach en de mensen die werkzaam zijn in de wijkcentra over hoe de agenda eruit komt te zien.

Wethouder Jeroen Brandes: “bewoners aan zet” zo heet onze beleidsnota. Ik denk dat het dan ook goed is om regelmatig in de wijken te controleren of iedereen dat ook zo ervaart. Ik ben benieuwd of jongeren steeds meer betrokken zijn bij activiteiten, ben benieuwd hoe de nieuwe Bolder door de gebruikers wordt ervaren, en bericht graag de mensen in Alleman en Pluspunt over de voortgang van de ontwikkelingen rondom hun wijkcentra”.

Een overzicht wanneer wethouder Brandes waar is:

25 januari – 13.30 uur De Meent

1 februari – 14.30 uur Westend (Westwijk)

8 februari – 16.00 uur Alleman

13 februari – 14.30 uur De Bolder

20 februari –  14.00 uur Villa Randwijck

5 maart – 11.30 uur Open Hof

7 maart – 10.30 uur Noorddamcentrum

8 maart – 15.30 uur Pluspunt