Albert Heijn Westwijk opent deuren na ramkraak

De Albert Heijn in Westwijk heeft vandaag haar deuren weer geopend na de ramkraak van 31 januari jongstleden.

De ramkraak en de brand die daarbij ontstond heeft grote schade aangericht in de supermarkt. De winkel heeft onder water gestaan, het plafond is gedeeltelijk naar beneden gekomen en de producten in de winkel zijn verloren gegaan. De schade wordt geschat op mogelijk één miljoen euro.

Lees ook: Schade ramkraak AH Westwijk: één miljoen euro

Na een week waarin hard gewerkt is om alle schade te herstellen, kon afgelopen woensdag begonnen worden met het hervullen van de winkel en alle schappen. Vandaag om 9.00 uur heeft de winkel feestelijk haar deuren heropend. Tussen 11.00 en 15.00 uur kon iedereen gratis poffertjes krijgen. Ook een levensgrote Albert Heijn hamster was er bij. Als bedankje voor alle steun in de afgelopen periode kreeg iedere klant een doosje bonbons mee.

Foto’s: VTF – Laurens Niezen