Amstelvener Garrix draait bij sluitingsceremonie Winterspelen

Amstelveen is vandaag tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Pyeongchang op de kaart gezet door Martin Garrix. De 21-jarige DJ was onderdeel van het slotstuk van de ruim twee uur durende sluitingsceremonie.

Op het moment dat de sporters aan het eind van de ceremonie weer het middenterrein op mochten, verscheen Garrix op het podium. Hij draaide onder meer zijn hits Forever, Together, Animals en Pizza.

Op zijn instagram schreef hij gisteren dat hij niet kan geloven de Olympische Spelen te mogen sluiten. ‘Ik keek in 2004 naar Tiësto toen hij de Spelen mocht openen. Dat heeft mij geïnspireerd om te gaan doen wat ik nu doe. Nu ik onderdeel ben van de sluitingsceremonie, hoop ik dat ik anderen kan inspireren op de manier zoals hij dat ook deed. Het leven is gek,’ aldus Garrix.

Martijn Garritsen, de echte naam van de DJ, heeft voorafgaand aan de ceremonie via facetime contact gehad met zijn grote voorbeeld Tiësto. Op instagram is een foto te zien waarop de twee contact hebben. Tiësto liet op zijn instagram weten trots te zijn op Garrix en wenste hem veel succes tijdens de sluiting van de Olympische Spelen.