Avond vol rock met lokaal talent in Poppodium P60

Afgelopen jaar heeft zich weer een ontelbaar aantal veelbelovende actis gepresenteerd op Local The Night. Deze lokale talenten kweekvijfer gaat in het nieuwe jaar weer verder. Op vrijdag 9 februari staan drie lokale rockbands op de planken van P60: The Estate, Brain Traffic & Horizon Tide.

The Estate is een rockband afkomstig uit Amsterdam die bestaat uit Simon Haneveld op gitaar, Boaz Vida op drums en Armani van Engelen op bass en toetsen. Ze voelen zich vooral thuis in rock en mixen dit af en toe met een vleugje jazz. De combinatie van hun showmanship en de muziek maakt energie én emotie bij het publiek los. Vorig jaar waren zij de winnaars van de Local XXL award, deze avond zijn ze terug in P60.

Brain Traffic is een nieuwe energieke rockband uit Amstelveen. Eigenlijk nog geen twee maanden een band, maar nu al staan ze op de planken in P60. Hun setlist bestaat vooralsnog alleen uit goede covers en heerlijke jams, maar daar gaan ze snel verandering in brengen. Met hun ijzersterke riffs en vocalen gaan ze met hun eerste optreden het P60 podium veroveren.

Voor heavy rock met een progressieve twist ben je bij Horizon Tide aan het goede adres. Het internationale kwartet haalt z’n inspiratie uit allerlei stijlen: van Porcupine Tree tot Pearl Jam en van Tool tot Alice In Chains. Eerste demo ‘Disembark – Disconnect’, uitgebracht in oktober 2016, staat bol van het typische ‘lemon in your coffee’-geluid waar de band zo naar streeft

In de voorverkoop kosten kaarten €6,00. Aan de deur op de dag van het evenement kosten de kaarten €7,00. De zaal gaat open om 20:00 uur. De aanvang is om 20:30 uur.