Bartho Braat en Ernst Daniël Smid in tragikomedie over vriendschap en rouw

Voor het eerst slaan acteur Bartho Braat en zanger Ernst Daniël Smid de handen ineen. De tragikomedie ’n Zomer zonder vrouw… in Grou is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Toen Smid en Braat filmopnamen over dit onderwerp maakten, bleek al snel een bijzondere chemie tussen de mannen te bestaan. Die brengen ze mee naar het theater, voor een voorstelling vol aanstekelijke humor, levenservaring en relativeringsvermogen. ’n Zomer zonder vrouw… in Grou is zaterdag 24 februari te zien in Schouwburg Amstelveen.

Twee echtparen gaan elk jaar samen op vakantie naar Friesland. Wanneer de beide echtgenotes komen te overlijden – de een door kanker en de ander bij een ongeval – besluiten de mannen de jaarlijkse vakantie toch doorgang te laten vinden. En ondanks dat ze qua karakter lijnrecht tegenover elkaar staan, brengt de vakantie ze dichter tot elkaar en zetten ze de eerste stap om de dood van hun geliefden een plek te geven.

Zaterdag 24 februari, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen.