Benefietconcert voor Musicians without Borders in Kruiskerk Amstelveen

In de Kruiskerk Amstelveen wordt zondagmiddag 18 februari om 16.00 uur een benefietconcert gehouden voor en met Musicians without Borders. Dit is een organisatie die zich inzet voor kinderen en volwassenen in (voormalige) oorlogsgebieden.

Muziek maken is een fantastische manier om mensen samen te brengen. Het geeft plezier en hoop op een betere toekomst.

Speel jij een instrument en ben je tussen 7 en 20 jaar oud? Kom dan op zondagmiddag 18 februari om 16.00 uur naar de Kruiskerk om te laten horen wat je kunt. Aanmelden kan tot uiterlijk 15 februari bij Mirjam Buitenwerf, 06 – 2033 9808 of buitenwerf@kruiskerk-amstelveen.nl.

Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor Musicians without Borders. Tot 1 maart is het ook mogelijk om geld overmaken op rekening van de Wijkdiaconie Kruiskerk, NL10 RABO 0174 9610 06, onder vermelding van ‘Actie Musicians’.

Kijk voor meer informatie op www.kruiskerk-amstelveen.nl.