Bibliotheek Aalsmeer twee weken gesloten wegens verbouwing

De bibliotheek in Aalsmeer sluit tijdelijk haar deuren. De Oude Veiling, het gebouw waarin de bibliotheek gevestigd is, wordt namelijk verbouwd. De sluiting duurt twee weken, van maandag 12 tot en met zaterdag 24 februari 2018. 

Gevolgen voor leners
Zaterdag 10 februari is de laatste kans om voor de sluiting boeken te lenen en reserveringen op te halen. Voor iedereen die zijn/haar boeken eigenlijk had moeten terugbrengen in deze periode geldt dat men deze boeken nu mag thuishouden tot uiterlijk 5 maart 2018. Leden kunnen met hun pas ook terecht bij de andere vestigingen in Amstelland of bij bijna alle andere bibliotheken in Nederland.

De nieuwe Oude Veiling
Vanaf maandag 26 februari is de bibliotheek weer open voor alle bezoekers. De werkzaamheden zullen nog wel tot 1 juli 2018 blijven doorgaan. De Oude Veiling wordt veranderd in een nieuwe ontmoetingsplek: de huiskamer van Aalsmeer. Meer informatie is te vinden op www.debibliotheekamstelland.nl/aalsmeer