Brandweerman Sam Live in Schouwburg Amstelveen

Kinderheld Brandweerman Sam staat zondag 25 februari met zijn brandweerwagen Jupiter in Schouwburg Amstelveen met de familievoorstelling ‘Sam redt het Circus’. Wegens groot succes is er een extra voorstelling om 16:00 uur!

Brandweerman Sam beleeft samen met zijn vrienden een weer spannend avontuur in het theater. Dit keer komt het circus naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show. De ondeugende Norbert Puk weet de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staat Brandweerman Sam met zijn team altijd paraat. Deze voorstelling, boordevol vrolijke muziek, dans en humor, is geschikt voor het hele gezin.

Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers uit om verkleed als brandweerman of circusartiest naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet.

Zondag 25 februari om 14:00 en 16:00 uur in Schouwburg Amstelveen.
Kaartprijs v.a. €17,75, exclusief reserveringskosten.
Reserveringen: www.schouwburgamstelveen.nl of telefonisch via 020 547 51 75.

Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/BrandweermanSam.