Daders ramkraak Westwijkplein gevlucht richting Bovenkerk

De politie is hard op zoek naar getuigen of personen die meer informatie hebben over de ramkraak op de Albert Heijn op het Westwijkplein eerder deze week.

De gebruikte auto, een blauwe BMW 3 serie, is tussen maandag 22 januari 22.05 uur en dinsdag 23 januari 07.00 uur gestolen vanaf Spannenburg in Hoofddorp. Na de kraak hebben de daders tevergeefs geprobeerd de pinautomaat te openen. De auto hebben zij in brand gestoken waarna de drie mannelijke daders op een scooter gevlucht zijn richting de sportvelden aan de Noorddammerweg in Bovenkerk. Mogelijk dat iemand beeldmateriaal heeft van deze voertuigen en/of routes dat is opgenomen met een dashcam of een vaste camera.

Ook is de politie op zoek naar een groene jerrycan die de dader(s) mogelijk gebruikt hebben. Als u de jerrycan ziet liggen raak hem dan niet aan, maar belt u dan de politie. Mogelijk zitten daar nog sporen op die kunnen leiden naar de dader(s) van deze ingrijpende gebeurtenis.

Getuigen en mensen met meer informatie over deze ramkraak wordt verzocht contact op te nemen met op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Informatie en beeldmateriaal kan ook met de recherche gedeeld worden via het online tipformulier.

Foto: VTF – Vivian Tusveld