Drie mannen met gestolen auto aangehouden op Schiphol

Drie mannen die reden in een auto die als gestolen stond gesignaleerd zijn op Schiphol door de Koninklijke Marechausse aangehouden. Dit meldt de Koninklijke Marechausee vandaag op haar facebookpagina.

De auto voorzien van Deens kenteken, werd gecontroleerd bij de vertrekpassage op Schiphol en bleek als gestolen gesignaleerd te staan. Twee inzittenden, de bestuurder en de bijrijder, zijn daarop aangehouden. Het gaat om een 32-jarige man met de Deense nationaliteit en een 28-jarige man uit Irak.

Via camerabeelden is gezien dat een derde inzittende van de auto, een 34-jarige man uit Denemarken, aan boord is gegaan van een vlucht naar Ierland. Hij is door de Marechaussee aangehouden in het toestel.

De drie verdachten zijn overgebracht naar het bureau van de Koninklijke Marechaussee.