GroenLinks wil mening Amstelvener over nieuwe bestemming Griffioen

Zoals bekend gaat de Vrije Universiteit in de loop van 2018 de activiteiten van het cultuurcentrum Griffioen op Uilenstede verplaatsen naar de VU campus in Amsterdam. Hierdoor komt het gebouw van het cultuurcentrum Griffioen vrij voor een nieuwe bestemming. GroenLinks wil graag van de Amstelveners horen wat zij een goede nieuwe bestemming voor het gebouw vinden.

Lennart de Looze van GroenLinks: “Klopt. wij willen graag van de inwoners van Uilenstede en Amstelveen horen wat zij met het leegkomende gebouw van de Griffioen op Uilenstede zouden doen. Daarom hebben wij een online enquête opgesteld.”

Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 5 minuten. GroenLinks zal de uitkomsten ook op haar website publiceren. De Looze: “We zullen de peiling meenemen op het moment dat de plannen voor het theatergebouw op Uilenstede besproken worden in de Amstelveense gemeenteraad. Uiteraard leggen we de uitkomst ook voor aan DUO, de eigenaar van het gebouw.”

Deze enquête is te vinden op de website amstelveen.groenlinks.nl en de facebookpagina van de partij.