Ignition presents: The Butcherbell BDayBash in P60

Dubstepavond Ignition keert op 23 februari weer terug in P60. Ditmaal een speciale avond met Shiverz dabutcher en Stinkahbell ter ere van hun verjaardag.

Ignition heeft al meerdere malen succesvolle en memorabele dubstepavonden naar P60 gebracht. Met een goed gevulde line-up van Ignition-‘veteranen’ en nieuwkomers zal het dan ook zeker weer een top avond worden.

De avond staat in het teken van Stinkahbell en Shiverz dabutcher. Stinkahbell is een dubstep producer uit Londen en zal samen met Shiverz dabutcher een Birthday Boys set draaien. Shiverz dabutcher is een Dubstep producer/DJ uit Croyden (UK). Hij maakt deel uit van het team van platenmaatschappij Monsters Dubstep. Een aantal artiesten van het label op deze avond aanwezig zijn: Minzo, Nightmare & Oni, Akira, Obey en anderen.

Naast de line-up in de grote zaal is er deze avond ook een ‘2nd Jump Up Area’, gehost door Amplified. Shiverz dabutcher zal hier, naast een set met Stinkahbell, een exclusieve Jump Up set verzorgen, waar verder ook Minzo, Slackview en Distune zullen in deze area draaien.

Voor de echte liefhebber is er op deze dag ook een Masterclass met Shiverz dabutcher. Tijdens deze workshop zal Shiverz alles delen over zijn draaikunsten en met name zijn speciale ‘chop’- technieken. Aanmelden kan via de mail: joeri@p60.nl . Maar wees snel want er zijn slechts 20 plekken beschikbaar!

In de voorverkoop kosten kaarten €12,50. Aan de deur op de dag van het evenement €15,00. Aanvang is 22.00 uur.