Jongerenwerk Amstelveen heeft nieuwe werklocatie

Wethouder Jeugd Jeroen Brandes (PvdA) overhandigde donderdag 1 februari 2018 officieel de sleutel van Parlevinker 15 aan de jongerenwerkers van de gemeente Amstelveen. Vanaf nu is dit de locatie vanuit waar zij hun werk verrichten. Jongeren kunnen er terecht voor een persoonlijk gesprek of individuele begeleiding.

Jeroen Brandes: ‘De jongerenwerkers hebben het pand helemaal zelf opgeknapt. Het ziet er prachtig uit. Het is geen jongerencentrum. Vanuit het pand trekken de jongerenwerkers dagelijks de stad in om met jongeren in contact te komen en hun werk te doen. Ook organiseren ze op tal van plekken in Amstelveen activiteiten’.

Jongerenwerk richt zich met name op jongeren tussen de 10 en 23 jaar. Er wordt individuele begeleiding geboden aan jongeren met onder meer problemen thuis, opleiding, geld, dagbesteding, justitie, huisvesting, verslaving of vrienden. Jongeren kunnen ook bij Jongerenwerk terecht, als ze leuke ideeën hebben voor een activiteit en hulp nodig hebben om ze uit te voeren.

Contact leggen met het jongerenwerk kan via jongerenwerk@amstelveen.nl of (020) 540 49 11. Zie voor meer informatie www.amstelveen.nl/jongerenwerk of check Jongerenwerk Amstelveen op Facebook of Instagram via jongerenwerk_amstelveen.