Kinderworkshop Walasse Ting in Museum Jan van der Togt

Museum Jan van der Togt organiseert op zondag 18 februari 2018 een workshop voor kinderen van 6 tot 12 jaar met als thema ‘Kunst in Kleur’.

In het museum is tot en met 15 april een bijzondere expositie te zien van het prachtige werk dat de Chinees-Amerikaanse kunstenaar Walasse Ting (1928-2010) maakte in de periode dat hij in Amsterdam woonde en werkte. Dat werk kenmerkt zich door kleurrijke, vaak symbolische beelden van onder andere vrouwen, bloemen en dieren (pagegaaien!).

Kinderen worden uitgedaagd om van gekleurd papier en karton met knippen en plakken een kunstwerk te maken in de stijl van Walasse Ting. De werkstukken zullen enige tijd in het museum worden tentoongesteld.

Het aantal deelnemers is beperkt, dus opgave vooraf is noodzakelijk via educatie@jvdtogt.nl, onder vermelding van naam, leeftijd en telefoonnummer ouder(s). De workshop begint om 11.00 uur met een rondleiding in het museum.

Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.