Het Leven is Vurrukkulluk te zien in Cinema Amstelveen

Vanaf vandaag, maandag 12 februari 2018, is de langverwachte verfilming van Het Leven is Vurrukkulluk te zien in Cinema Amstelveen.

Het Leven is Vurrukkulluk is een film over liefde en verlangen. Tijdens een heerlijke lentedag zien we twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal ontmoeten we Rosa en Kees, oude geliefden, wiens paden na decennia onverwacht weer kruisen. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Wie in het bezit is van een geldige bibliotheekpas van Bibliotheek Amstelland ontvangt aan de kassa (of telefonisch) €1,- korting op de film Het Leven is Vurrukkulluk. Deze actie geldt zolang de film draait in Cinema Amstelveen.

Voor de kaartverkoop kijk op https://schouwburgamstelveen.nl/