Nieuw festival in Amsterdamse Bos: Once In A Blue Moon

In het Amsterdamse Bos vindt op 25 augustus 2018 de eerste editie van het Americana festival Once In A Blue Moon plaats.

De organisatie van het festival wil een zo volledig mogelijk programma presenteren van wat er speelt binnen de Amerikaanse rootsmuziek, van grote namen tot veelbelovende nieuwkomers. Tot die eerste categorie behoren The Mavericks, die met hun mix van country, latin en rockabilly al in de jaren’90 grote successen boekten en al jaren een vaste waarde vormen. Acts als Sam Outlaw en Hiss Golden Messenger ontwikkelen zich ook steeds meer in die richting met hun verfrissende interpretaties van oorspronkelijke genres. Sam Outlaw met classic country en honky tonk, Hiss Golden Messenger met alt.country en indiefolk. De Nederlandse zanger Tim Knol zal ook een optreden verzorgen op het festival.

De kaartverkoop start op vrijdag 2 maart om 10:00 uur via Ticketmaster.

Voor meer informatie zie: https://www.onceinabluemoonfestival.nl/