Nieuw thuis gezocht: Xena

Hallo, ik ben Xena, een lieve stafford dame van 3,5 jaar oud.

Ik ben gek op aandacht en knuffels. Zo af en toe ben ik alleen wel een beetje lomp. Mijn verzorgers plaatsen mij daarom niet in een huis met kleine kinderen. Andere honden en katten kan ik ook niet zo goed mee overweg, dus daar wordt ik ook niet bij geplaatst.

Mijn verzorgers zoeken voor mij een ervaren hondenbaasje die bereid is om met mij op cursus te gaan. Dit is goed voor mijn opvoeding maar ook voor de band tussen mij en mijn nieuwe baasje. Netjes aan de lijn lopen vind ik nog moeilijk, wil nog wel eens aan de lijn trekken. In de auto kan ik prima mee en ik ben gewend aan een bench.

Kunt u mij dat gouden huisje bieden? Stuur dan een mailtje naar info@dierentehuisamstelveen.nl. Mijn verzorgers sturen u dan een adoptie vragen formulier. Als het een match is zullen zij u uitnodigen voor een kennismaking.

Uit ervaring is gebleken dat bij een 1e kennismaking er meestal gelijk een klik kan zijn. Om te voorkomen dat er tijdens dit enthousiasme een te snelle beslissing wordt genomen, wordt gevraagd om nog een 2e en soms zelfs een 3e bezoek in te plannen

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl