Nieuwe editie Inversion in P60

Op vrijdag 9 maart is er een nieuwe editie van Inversion in Poppodium P60. Zoals je gewend bent ook deze keer weer de beste internationale Drum & Bass artiesten uit de scène op de line-up. De DJ’s staan weer klaar om jou een avond vol met de gruwelijkste, ruigste en hardste kickrolls te brengen.

Voor deze editie heeft niemand minder dan headliner Neonlight een plekje vrij gemaakt in zijn agenda om P60 weer te laten dansen als vanouds. Het legendarische Duitse duo, bekend van releases op labels als ‘Blackout’, komt langs om de dansvloer te laten trillen. Je kan de meest explosieve Dancefloor tunes verwachten.

Ook het Britse duo Mind Vortex is on fire als nooit te voren, met tracks als ‘Music Is My Life’ hebben ze bewezen dat zij één van de grootste zijn. Net als Neonlight nemen ze enkel en alleen hun beste releases mee met de vetste drum & bass platen.

The Clamps komt speciaal voor Inversion overvliegen vanuit Frankrijk: J’aime Drum & Bass! Ook de uit Italië afkomstige Inward, Hanzo & Randie zijn klaar om hun internationale sound door de speakers te laten knallen. Het Nederlandse duo Mind Theory en natuurlijk T & Sugah zijn er om een exclusieve Neurofunk show neer te zetten, die ongetwijfeld verbazingwekkend zal zijn.

In de voorverkoop kosten de kaarten €15,00. Aan de deur op de dag van het evenement €20,00. Aanvang van het evenement is om 23.00 uur.\

Voor meer informatie: http://p60.nl/