Oeloek met voorstelling ‘Droeftoeters’ in Griffioen

De voorstellingen van Oeloek barsten letterlijk van de energie: een hilarische achtbaan van muzikaal geweld, krankzinnige dialogen en visueel spektakel. Je valt van de ene verbazing in de ander en je staat altijd op het verkeerde been. Dit seizoen komt Oeloek met Droeftoeters. Deze voorstelling vol met zelfverklaarde winnaars en kampioenen is op donderdag 22 februari te zien in cultuurcentrum Griffioen.

De vorige drie cabaretvoorstellingen van Oeloek werden door pers en publiek bejubeld. Het cabaret van Oeloek is niet alleen hilarisch maar ook uniek.
Over de nieuwe voorstelling Droeftoeters: Van een doodsbange geestuitdrijver tot een één-benige tapdanser, en van een stokdove pianostemmer tot een aan sigaretten verslaafde gezondheidsgoeroe: allemaal zien ze zichzelf als het allerbeste wat de wereld is overkomen. Droeftoeters is een ode aan de wannabe, de brulaap, de blufkoning, de tofdoener, de patjepeeër, de blaaskaak en al die andere prutsers die denken dat ze heel wat zijn. We laten ze nog één keer hoog van de toren blazen, voordat ze naar beneden struikelen.

Donderdag 22 februari, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen.