Pier Rienks kandidaat-wethouder voor het CDA

Tijdens een persontbijt heeft het CDA vanochtend zijn verkiezingsprogramma “Kiezen voor een beter Amstelveen” gepresenteerd. Tevens is bekend gemaakt dat lijsttrekker Pier Rienks de wethouderskandidaat van het CDA is. Rienks is nu burgerraadslid van het CDA en eigenaar van boekhandel Libris Venstra op het Stadsplein.

In het verkiezingsprogramma van het CDA staat “samen” centraal. Met de introductie van Lief-en-Leed straten wil het CDA de eenzaamheid in Amstelveen bestrijden. Op de woningmarkt wil het CDA vooral inzetten op middeldure huur waarbij benadrukt wordt dat deze huur ook middelduur moet blijven. Nieuw in het programma is dat het CDA een nieuw multifunctioneel zwembad met ligweide wil realiseren in Amstelveen.

Lees het verkiezingsprogramma hier.