Politie op zoek naar vermiste 19-jarige Emil

Politie Aalsmeer meldt op hun Facebookpagina dat zij op zoek zijn naar de 19-jarig Emil Szymborski. Emil wordt vermist vanuit Helmond, waarvandaan hij sinds 11 januari vanaf 18.00 uur verdween zonder telefoon, bankpas, geld en schone kleding.

Uit onderzoek is gebleken dat Emil plannen had om naar Aalsmeer te gaan. Het zou ook kunnen zijn dat hij daar in de afgelopen tijd al is geweest.

Emil is 1,98 meter lang, heeft een smal postuur en gezicht, blauwe ogen en zeer kort, lichtblond haar. Hij droeg op 11 januari een blauwe winterjas met capuchon van het merk Diverse, een donkerblauwe sweater en een donkergroene broek met grote zakken aan de zijkant. Ook droeg hij blauwe Adidas-gympen met witte en oranje accenten.

Hij vertrok op een grijze herenfiets van het merk Pelikaan, waarvan het voorlicht is afgebroken en de kettingkast is beschadigd. Wie Emil ziet, of hem na 11 januari heeft gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Foto: politie