Popprijs Amstelland 2018: The Prelude in P60

Ook in 2018 vindt de Popprijs Amstelland weer plaats. De afgelopen weken hebben bands zich in kunnen schrijven om deel te nemen aan de strijd voor de titel en een uitgebreid prijzenpakket. Op donderdag 15 februari zullen alle deelnemers van Popprijs Amstelland 2018 bekend gemaakt worden tijdens ‘The Prelude’!

De Popprijs Amstelland wordt jaarlijks georganiseerd vanuit P60 en N201. De bandcompetitie biedt talentvolle bands uit de omgeving Amstelland en Meerlanden de kans om hun talent te laten zien. De deelnemende bands maken hierbij kans op een prijzenpakket en – natuurlijk – de eeuwige roem.

Tijdens The Prelude zullen de namen van de deelnemers bekend gemaakt worden die deel mogen nemen aan de twee voorrondes voorafgaand aan de grote finale. Deze bekendmaking zal vergezeld worden met optredens van Total Seclusion (winnaar Popprijs Amstelland 2017), Charger en Two and a Half Girl. Total Seclusion mocht vorig jaar de prijs al in ontvangst nemen. Met invloeden uit de vroege jaren ’80 hardcore punk, moderne metal en een vleugje ‘insanity’ wisten zij vorig jaar de jury al te overtuigen van hun kunnen. Na hun overwinning heeft de band dan ook zeker niet stil gezeten. Zo kwamen ze met een videoclip voor ‘S.P.H (Colombian District Fever)’ en stonden ze in het voor programma van The Real Danger in Patronaat.

Charger zorgt – naar eigen zeggen – bij elk optreden voor ‘metal up your asses’. Klinkt veelbelovend, zul je dan denken. Terecht, want de band is druk bezig met nieuw, eigen materiaal. Na hun herstart begin 2016 speelde de band onlangs in de N201 en The Waterhole – vanavond is P60 aan de beurt.

Two and a Half Girl is een opkomende metal/hardrock band uit Utrecht. Hun harde riffs in combinatie met poppy refreinen zorgen ervoor dat het publiek volledig bezweet en kapot naar huis gaat.

In de voorverkoop kosten kaarten €5,00. Aan de deur op de dag van het evenement €7,00. De zaal gaat open om 20.00 uur. Het evenement begint om 20.30 uur.

Kijk voor de kaartverkoop op: http://p60.nl/