Raadslid Ouderen Combinatie Amstelveen Nora Tang (86) overleden

Raadslid Nora Tang (86) van de Ouderen Combinatie Amstelveen is afgelopen zaterdag overleden. Tang was voor zover bekend het oudste raadslid van Nederland.

De fractie van de OCA meldt op de website dat ze zal haar kennis en kunde zullen missen. De heren Percy de Robles en Nico Kooijman verklaren: “Mevrouw Tang was ons geweten. Zij wist als geen ander waartoe ouderen nog wel of niet toe in staat waren. Wij hebben van haar geleerd dat wij altijd goed moeten blijven kijken of er genoeg rekening met onze ouderen wordt gehouden. Deze les nemen wij mee voor de toekomst, en wij zijn dankbaar dat wij Mw. Tang hebben gekend, en vooral dat wij met haar mochten samenwerken. Wij zullen haar missen.”

Voorzitter mevrouw Veerle de Robles voegt toe: “Uit respect en om dit verlies te verwerken, zullen wij de komende twee weken geen campagne voeren. Mw. Tang staat op de derde plaats op de kieslijst, en, niet alleen omdat het wettelijk niet zou kunnen, maar omdat wij haar nog graag erbij hadden gehad, blijft haar naam op de stembiljetten staan.”