Slagerij van Kampen terug in Schouwburg Amstelveen

Slagerij van Kampen is een fenomeen van wereldformaat dat eigenlijk geen introductie meer behoeft. De opzwepende drums, percussie, toetsen en blazers voeren u mee in deze wervelende show. Op donderdag 8 maart staat Slagerij van Kampen met LIP/STICK op de planken van Schouwburg Amstelveen.

LIP/STICK  is een show met een grote afwisseling in sferen, stijlen en soorten muziek. Invloeden van diep in het Afrikaans continent tot New Orleans en van Latin tot Raï. Het wordt een reis door de woestijn, via het oerwoud naar diverse metropolen. De samensmelting van culturen uit verschillende windstreken zorgen voor de prachtigste ritmes en onverwachte combinaties. De overweldigende oerdrift van de drums, de swingende blazers, de hartverwarmende energie van de bandleden en de indrukwekkende set-ups staan garant voor een fantastische live-ervaring.

Donderdag 8 maart, aanvang 20.00 uur.

Meer informatie: Schouwburg Amstelveen