Start nieuwe editie Popkoor Amstelveen

Met het laatste optreden in P60 nog vers in het geheugen zal op dinsdag 6 maart de volgende editie van het Popkoor Amstelveen van start gaan. Deze keer zal het koor aan de gang gaan met het thema ‘It’s about time’.

Toetsenist en zanger Boris Kothuis (The Pilgrims, Joia) zal ook deze editie weer doceren. Boris Kothuis heeft ruim acht jaar ervaring met het leiden van het Popkoor in Haarlem en Amstelveen. Voor elke cyclus wordt aan de hand van een thema een nieuw repertoire gevormd en gearrangeerd. Met bij dit thema een gevarieerd repertoire met songs over: Time. Denk aan bijvoorbeeld: ‘Sign Of The Times’ (Prince), ‘Time After Time’ (Cindy Lauper) of ‘Time Is On My Side’ (The Rolling Stones). Zangervaring is welkom maar niet vereist. Enthousiasme wel!

Met het thema ‘It’s about time’ zal het Popkoor Amstelveen van start gaan met de 17e editie. Eerdere thema’s waren ‘Alive and Kicking’ en ‘All You Need is…’. De 15-weekse workshop zal zoals elke editie worden afgesloten met een spetterend optreden in P60. Dit onder begeleiding van een professionele band.

Het Popkoor is elke dinsdag vanaf 6 maart. Vindt plaats tussen 20:00 en 21:15 uur. Prijs: €170 ,-

Kijk voor meer informatie op: http://p60.nl/