Swingende avond met Lucas van Merwijk & The Cubop City Big Band

De veelgeprezen drummer Lucas van Merwijk en The Cubop City Big Band zijn op 24 februari te gast in Schouwburg Amstelveen met nieuwe salsa en latin jazz bewerkingen van pop/funkband Earth, Wind & Fire

Onder andere September, Boogie Wonderland en vele andere klassiekers van de legendarische Amerikaanse pop/funkband komen voorbij in sensationele versies. De nieuwe arrangementen zijn geschreven door de legendarische Puertoricaanse arrangeur Oscar Hernandez (Spanish Harlem Orchestra), pianist Marc Bischoff en trombonist Ilja Reijngoud.

Oprichter en drijvende kracht is latin-jazz en fusiondrummer Lucas van Merwijk. De band geeft over de hele wereld optredens en wordt van Europa tot Zuid-Amerika bejubeld.

Voor meer informatie en de kaartverkoop kijk op schouwburgamstelveen.nl