Trouwjurk winnen op de WeddingFair

Trouwlustigen kunnen hun hart ophalen op de WeddingFair. Op zondag 18 februari is er een bruidsbeurs in de Emergohal in Amstelveen. Toekomstige echtparen kunnen inspiratie opdoen voor de grote dag en wie weet zelfs een trouwjurk winnen met de #Loveandwin actie. Iedereen is welkom en de entree is gratis.

Trouwspecialisten uit de regio voor inspiratie 
Tijdens de WeddingFair kun je in contact komen met een ruime keus aan professionele bedrijven die gespecialiseerd zijn in bruiloften. Je ontvangt er alle informatie die je nodig hebt; van de visagiste die jou laat stralen op de mooiste dag van je leven tot aan de fotograaf die deze dag voor je vastlegt. Alle bedrijven staan je graag te woord, zodat ze je inspiratie kunnen geven, of jou eventueel kunnen helpen met het verwezenlijken van jouw unieke persoonlijke wensen.
Om te vieren dat ze meer dan 25.000 fans hebben op de facebook-pagina pakt WeddingFair groots uit. Op de 18e kan de aanstaande bruid een eigen trouwjurk te winnen door deel te nemen aan de met de #Loveandwin actie.

Gratis weddingplanner en workshop ‘wedding-moodboard’
A
lle bruidsparen die de beurs bezoeken ontvangen gratis een unieke trouwagenda. Met deze agenda regel je alle afspraken en leveranciers en houd je nauwkeurig zicht op het budget en de planning.
Maak samen met je geliefde een ‘wedding-moodboard’. Een moodboard kan helpen om jouw mooiste dag beter in beeld te krijgen. Door de losse gedachten op een moodboard in beeld te brengen wordt de puzzel van jouw trouwdag één plaatje. Hierdoor kun je zonder stress de dag verder plannen én de passende leveranciers selecteren. De workshop wordt je gratis aangeboden.

WeddingFair Amstelveen, Emergohal, Langs de Akker 3, 1186DA Amstelveen. 18 februari 2018 van 11.00 tot 17.00 uur. De entree en het parkeren zijn gratis.

Meer informatie: http://www.weddingfair.nl/trouwbeurs-amstelveen/