Voorjaarsvakantie met Dierenpret, Maya en stoere Broer in Amstelveens Poppentheater

Een theaterworkshop en bijna dagelijks voorstellingen tijdens de voorjaarsvakantie. Van dinsdag 27 februari tot en met zondag 4 maart hoef je je niet te vervelen in het Amstelveens Poppentheater.

Theaterworkshop Dierenpret – door Eva Mesman – voor  4 tot 7 jaar. In de theaterworkshop ‘Dierenpret’ duik je onder begeleiding van Eva Mesman (actrice in o.a. ‘Smakelijke Sprookjes’ en ‘Buitende lijntjes’) de dierenwereld in. Aan de hand van poppenkastpoppen speel je je eigen favoriete dier. Rennende slakken, gestippelde zebra’s en luie paarden: alles komt voorbij. Dinsdag 27 februari  2018 om 14:30 uur (uitverkocht) Extra workshop om 16.00 uur

Maya zingt de wereld rond – door Maya Link – vanaf 4 jaar. Maya zingt liedjes van o.a. Samba Salad met herkenbare thema’s begeleid door muzikant Tim Aarnoutse. De geluiden van zijn bijzondere muziekinstrumenten vormen het decor van deze vrolijke ontdekkingstocht. Samba, jazz, swing, pop, folk en vele andere muziekstijlen nemen je mee op reis. Er wordt gezongen over wat je moet doen als je op reis gaat, hoe geweldig bubbels zijn en hoe je de wolken weg tovert, want in je hoofd kan alles. Dans en zing een rondje mee over de fantasie wereld van Maya. Donderdag 1 maart 2018 14:30 uur en vrijdag 2 maart 2018 om 14:30 uur.

Stoere Broer – door Tessa Friedrich & Olivier van Klaarbergen van Onder het Buro (Jonge Makers) – alle leeftijden. Een grappige mimevoorstelling over de stoerste broer en zus. Een voorstelling over samen willen spelen, over sterk zijn, over broers en zussen, over dingen durven en bang zijn. Want we kunnen allemaal wel eens ergens bang voor zijn, toch? Tess houdt van avontuur en vindt samen spelen met haar grote stoere broer het allerleukste wat er is. Maar Tommie en Tess zijn heel verschillend. Hij leest liever een boek. Je zou denken dat Tommie nog veel stoerder is dan Tess, maar Tommie schrikt altijd van alles en iedereen. Dat vindt Tess maar raar. Grote broers moeten toch stoer zijn? Zondag 4 maart 2018 om 14:30 uur.

Toegangsprijs voor elke voorstelling € 8,50. Reserveren via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nl