Voorstelling ”Stoere Broer” in Amstelveens Poppentheater

Tess is ontzettend stoer, de stoerste van de straat. Ze stampt in plassen en klimt in bomen. Tommie is de grote broer van Tess. Hij is wel twee jaar ouder en dat is heel veel. Je zou denken dat Tommie nog stoerder is. Maar hij durft eigenlijk heel weinig en schrikt overal van. Hij houdt niet van buitenspelen en blijft liever binnen om te tekenen. Maar Tess wil samen met haar broer op avontuur. Misschien lukt het om haar grote broer stoerder te maken. Als hij tenminste zijn gezicht durft te laten zien. Maar is Tess eigenlijk zelf wel zo stoer. En is zij nooit eens ergens bang voor?

Een grappige mimevoorstelling voor kinderen vanaf twee jaar en ouder. Een voorstelling over samen willen spelen, over sterk zijn, over broers en zussen, over dingen durven en bang zijn. Want we kunnen allemaal wel eens ergens bang voor zijn, toch?

‘Stoere Broer’ is te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 4 maart om 14.30 uur.

Toegangsprijs € 8,50. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl