Zwangerschapsmarkt in Ziekenhuis Amstelland

Bent u net zwanger en wilt u zich zo goed mogelijk voorbereiden op de rest van uw zwangerschap en de bevalling die komen gaat? Kom dan samen met uw partner op donderdagavond 8 maart naar de zwangerschapsmarkt in Ziekenhuis Amstelland. Deze vindt plaats van 19.00 uur tot en met 21.30 uur in de ontmoetingsruimten.

Wat kunt u verwachten? Een gevarieerd programma met een rondleiding door het Geboortecentrum, een lezing en een vol marktplein met informatiekraampjes van samenwerkingspartners. U kunt dan denken aan onder andere informatie over acupunctuur, diëtetiek, yoga, bekkenfysiotherapie, psychische gesteldheid, geboortefotografie. In de lezing vertellen gynaecoloog Katinka Overmars en kinderarts Ilse Westerbeek over de geboortezorg in Ziekenhuis Amstelland en de keuzes die u daarin heeft. In deze editie is er veel aandacht voor lifestyle, voeding en bewegen. De eerste 1000 dagen vanaf de bevruchting zijn zoals steeds vaker uit onderzoek blijkt heel bepalend voor een nieuw leven. Kinderarts Ilse Westerbeek is gepromoveerd op een voedingsonderzoek bij prematuur geboren kinderen.

Deelname aan de zwangerschapsmarkt is gratis. Bij aankomst om 19.00 uur wordt u op volgorde van binnenkomst ingedeeld in een groep. De groepen volgen in afwisselende volgorde de rondleiding, lezing en informatiemarkt. Loop langs de marktkramen en vul uw ‘goodiebag’ met informatie en leuke verrassingen. ·

Voor meer informatie en aanmelden zie www.ziekenhuisamstelland.nl