Boekenweek: Schrijvers Live en Jill Schirnhofer

AMSTELVEEN – De Boekenweek is op zaterdag 10 maart begonnen. Ook in Amstelveen wordt dit literaire evenement gevierd. Zo organiseren boekhandel Libris Venstra en Bibliotheek Amstelland donderdag 15 maart een avond vol literatuur en muziek. Bestsellerauteur Alex Boogers, Laura van der Haar (schrijfster, dichteres, radiomaakster en archeologe) en zangeres Lorrèn verzorgen, in het kader van Schrijvers Live, een avondvullend tweeluik gecombineerd met live muziek. Tijd: 19.30 uur tot 22.30 uur.

Libris Venstra sluit de Boekenweek op zondag 18 maart af met een Meet & Greet met creatief multitalent Jill Schirnhofer. Zij is illustratrice en schrijfster en heeft daarnaast een eigen jeugdprogramma. Schirnhofer is bekend van o.a. haar boeken Tekenen met Jill, Kleuren met Jill en Het grote Jill-doeboek. Van 13.00-15.00 uur.

Voor meer informatie en het aanmelden: www.venstra.nl en/of www.debibliotheekamstelland.nl