Brentsleng slengt er op los in P60

AMSTELVEEN – Brentsleng is een vanuit Amsterdam opererende Nederpop-band, bestaande uit zeven enthousiaste muzikanten, die hun muzikale invloed ontlenen uit de rock, blues, ska & reggae. Woensdag 28 maart gaan zij het P60 Café op zijn kop zetten met een prachtige akoestische set.

Liedjes maken die recht uit het leven komen. Wie doet dat nog deze tijd? Het Nederlandstalige Brentsleng laat ze op een originele en enthousiaste ten gehore brengen aan het overweldigende publiek. Na het uitbrengen van het album ‘Jammer’ behoren ze zeker tot de publiekslievelingen in het Nederpop cirquit. De zeven Brentsleng-leden maken van elk optreden altijd één groot feest, en dat is te horen.

Onder aanvoering van Herman Wouters, die de zang vertegenwoordigd, neemt de band je mee terug naar dat gevoel van de jaren tachtig, naar de Nederlandstalige popmuziek gemaakt door een band met echte gitaar, bas, drum en synthesizer. Geïnspireerd door onder andere Doe Maar en Drukwerk hebben ze een geheel eigen sound weten te creeëren.

Met teksten die uit het leven gegrepen zijn, zingt de zanger van Brentsleng in onvervalst Amsterdams de enige echte Amsterdamse taal. Iedereen herkent wel iets van wat hij meemaakt in zijn leven.

Onder genot van een lekker drankje in het café kan er geluisterd worden naar deze spectaculaire band.

De toegang van dit evenement is gratis. Het café gaat open om 19:30 uur. Aanvang is om 20:30 uur.