‘CAN YOU KEEP UP?’ afstudeerproject in P60

AMSTELVEEN – Op woensdag 28 maart is het tijd voor ‘CAN YOU KEEP UP?’. Al eerder was P60 de locatie waar afstudeerprojecten voor het PACT plaatsvonden. Op deze avond is het podium gereserveerd voor Mark, Daniël en Tim die gaan afstuderen van hun muziekopleiding!

Na drie jaar is het eindelijk zover voor de jongens van het PACT+. Zij zitten op dit moment in het 3e jaar van de muziekopleiding en zijn klaar voor hun eindproject met het podium als schoolbank.

Om 20:30 is het showtime voor Mark. Hij zal een set gaan spelen in de stijl van bluesrock/hardrock en heeft zich laten inspireren door Joe Bonamassa, Tedeschi Trucks Band en Gary Moore.

Om 21:30 is de tijd aangebroken voor Daniël en Tim om de show te stelen. Zij zijn door meerdere muziekstijlen beïnvloedt en proberen zo veel mogelijk stijlen ten gehore te brengen aan het publiek. Zo steken ze bekende oude pop nummers in een compleet nieuw jasje en geven ze hun eigen draai hieraan.

In de voorverkoop kosten kaarten  €5,00. Aan de deur op de dag van het evenement  €7,00. De zaal gaat open om 20:00 uur.