Colin Blunstone brengt opnieuw bezoek aan P60

Colin Blunstone keert op donderdag 12 april terug naar P60. De 72-jarige The Zombies zanger komt weer met een nieuwe show naar Nederland. In april van dit jaar komt de zanger bovendien met een gloednieuw soloalbum.

Colin Blunstone startte zijn muzikale carrière met rockband The Zombies in 1964. Met hits zoals ‘She’s Not There’, ‘Tell Her No’ en natuurlijk ‘Time Of The Season’ wisten zij door te breken. In 1969 begon Blunstone met zijn solocarrière en bracht in 1971 zijn eerste album uit ‘One Year’. Een aantal albums en jaren later is hij nog steeds actief in de muziekindustrie. En op pensioen gaan zit er voor hem nog niet in, want in april 2018 is hij van plan om nog een nieuwe soloplaat uit te brengen met nieuw materiaal!

Op deze avond zal speelt Colin Blunstone een show met nummers van The Zombies, The Alan Parson’s Project, Dave Stewart en natuurlijk zijn eigen repertoire. Tijdens de show zal hij vergezeld worden door zijn band: Pete Billington (toetsen), Eliott Mason (bass), Steve Rodford (drums) en Manolo Pollidario (gitaar, zang).

Kaarten kosten in de voorverkoop  €22,50. Aan de deur op de dag van het evenement kosten deze €24,00. De zaal gaat open om 19:30 uur. Aanvang is om 20:30 uur.