De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw in Cinema Amstelveen

AMSTELVEEN – De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw is op zondagmiddag 25 maart éénmalig te zien in Cinema Amstelveen.

In vervolg op de succesvolle documentaire De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw (kristallen film) van Cherry Duyns, is nu de integrale uitvoering van de Matthäus Passion te zien. Aangrijpende uitvoering in De Nieuwe Kerk gedirigeerd door Reinbert de Leeuw, geregisseerd door Cherry Duyns. Met solisten Joanne Lunn (sopraan), Delphine Galou (alt), Christopher Watson (tenor), Tomáš Král (bas), Andreas Wolf (Christus), Benedikt Kristjánsson (evangelist), Holland Baroque, het Nederlands Kamerkoor en het Roder Jongenskoor. Concertmeester is Judith Steenbrink.

De voorstelling is om 15.30 uur te zien. Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor entreebewijzen.