Dina-Perla Portnaar spreekt bij boekhandel Blankevoort

AMSTELVEEN – Op donderdag 12 april is Dina-Perla Portnaar te gast bij Boekhandel Blankevoort aan de Rembrandtweg 649-651 in Amstelveen. Zij zal spreken over haar boek ”Exodus uit de vuurtoren”.

Dina-Perla groeide op in een strenge orthodox-joodse omgeving. Thuis werd ze min of meer geterroriseerd door haar psychisch zieke moeder en haar halfbroer. Op haar achttiende ontvluchtte ze het ouderlijk huis en verbrak ze al het contact. Veertien jaar na dit beslissende moment heeft ze haar verhaal opgeschreven.

Dina-Perla Portnaar (1985) is in het dagelijks leven verteller, vertaler, consultant, presentator en veranderaanvoerster. Daarnaast houdt ze zich bezig met thema’s als female empowerment, emancipatie, diversiteit, bedrijfskunde en media. In april verschijnt haar tweede boek.

Aanvang is 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur.

Geïnteresseerden wordt verzocht zich aan te melden via boekhandelblankevoort@planet.nl of 020-6455694.