DJ-workshop voor kinderen in P60

De DJ is tegenwoordig niet meer weg te slaan van de radiostations en Spotify playlists. En ook Nederlandse DJ’s weten de laatste jaren de wereld te veroveren. Nu is het tijd om zelf de eerste stappen te zetten om de beste van de wereld te worden met de DJ-workshop in en van P60.

In samenwerking met Yoeri Leeflang kunnen kinderen van 10 tot 15 jaar zelf aan de slag met de elementen van DJ zijn. Alles komt aan bod: van beatmix en mash-up tot aan bootleg en backspin. In vijf lessen van anderhalf uur wordt je klaargestoomd om zelf korte sets te kunnen draaien en te knallen voor je vrienden. Tijdens de lessen leer je de belangrijkste skills: hoe werkt de apparatuur, welke muziekstijlen kun je goed combineren en hoe bouw je een goede set op.

P60 verzorgt als sinds 2008 DJ workshops, de DJ’s leren om bestaande nummers aan elkaar te mixen. Alles wordt stap voor stap uitgelegd. Voorkennis is niet nodig. Er wordt voor gezorgd dat de apparatuur klaar staat. Aan het einde van de workshop hebben de deelnemers een eigen remix gemaakt die ze daarna legaal kunnen downloaden.

De DJ-workshop is op elke dinsdag vanaf 13 maart. Tijd is van 18:30 tot 20:00 uur. De prijs van de lessen is: €115,-

Aanmelden kan via: workshops@P60.nl