Dr. Kirsten Buist vertelt over bijzondere band broertjes en zusjes

  De Bibliotheek Amstelland krijgt op dinsdagavond 27 maart bezoek van ontwikkelingspsychologe Dr. Kirsten Buist. Deze avond zal zij haar wetenschappelijke kennis over de bijzondere relatie tussen broertjes en zusjes in begrijpelijke taal met ons delen. Een hechte relatie heeft positieve gevolgen die de rest van hun leven merkbaar zijn en als ouder heb je invloed op de band die ze met elkaar ontwikkelen.

Voor veel ouders is de overgang van één naar twee kinderen een behoorlijke uitdaging. Wat kun je verwachten, waar moet je op letten en wat kun je zelf doen om vanaf het vroegste begin een goede relatie tussen je kinderen te stimuleren? Na het verhaal van Dr. Kirsten Buist weet je meer over de relatie tussen de personen die je het meest lief zijn.

Dr. Kirsten Buist is ontwikkelingspsychologe, gepromoveerd op onderzoek naar gezinsrelaties en probleemgedrag en bovendien moeder van een zoon en een dochter. Samen met orthopedagoog Dr. Sheila van Berkel schreef zij het boek: Broertjes & zusjes, zo stimuleer je een warme band tussen je kinderen (2017)

Dinsdag 27 maart 2018 | 19.30-21.00 uur | Bibliotheek Stadsplein Amstelveen. Prijs: € 4 (leden)l € 8 (niet-leden)