Edison winnares Roxeanne Hazes geeft optreden in P60

AMSTELVEEN – De ongekroonde koningin van de polderglamour komt op vrijdag 23 maart naar Amstelveen. En ze wordt deze avond ook nog eens bijgestaan door Lakshmi: door het succes van hun eerste gezamenlijke shows is de tour van Roxeanne Hazes en LAKSHMI uitgebreid tot een avond met twee volwaardige shows. De dames kenmerken zich door hun distinctieve sound. Roxeanne Hazes met haar vernieuwende (en prijswinnende!) ‘levenspop’ en Lakshmi met haar intrigerende Pop Noir.

Sinds de release van haar langverwachte debuutalbum ‘In Mijn Bloed’ is het hard gegaan voor Roxeanne Hazes. Zo is maandelijks te zien als huisband van De Wereld Draait Door, ontving ze een MTV Best Dutch Act nominatie en speelde Roxeanne met haar band twaalf prachtige clubtour-shows. In het kader van dit succes werd de tour uitgebreid en komt Roxeanne nu naar Amstelveen.

Lakshmi is frêle, meisjesachtige verschijning. De Haarlemse singer-songwriter is een pittige jonge vrouw die precies weet wat ze wil. Zo stond ze onlangs nog in het voorprogramma van Popprijs 2017-winnaars Kensington: ’tijdens de meer opzwepende nummers zorgde frontvrouw LAKSHMI dat de handen van het publiek de lucht in gingen en zat de stemming er meteen goed in’, schreef Maxazine. Op haar gelijknamige debuutalbum – wat vorig jaar maart – verscheen bezingt ze de liefde in al haar glorie: een mix van poëtische teksten, donkere strijkers en heftige synths met invloeden van Lana Del Rey, Warhaus en Massive Attack.

In de voorverkoop kosten kaarten €12,00. Aan de deur op de dag van het evenement kosten deze €14,00. De zaal gaat open om 20.00 uur. Aanvang is 20.30 uur.