Elf parkentocht door Amstelveen binnenkort van start

AMSTELVEEN – Sportbedrijf Amstelveen organiseert in samenwerking met Vita-Amstelland de Lente elf parkentocht door heel Amstelveen. De serie van elf wandelingen start in Bovenkerk en gaat door heel Amstelveen om de laatste wandeling in het Keizer Karelpark af te sluiten met een feest. Elke week kunt u op dinsdagochtend en donderdagmiddag meewandelen door de verschillende wijken onder professionele begeleiding van Mieke Regelink.

Dinsdag 3 april om 10:00 uur is de eerste wandeling van de elf parkentocht. Verzamelpunt is het Urbanuspark, parkeerplek Noorddammerweg. De wandeling duurt ongeveer 45 minuten. Elke wandeling wordt afgesloten met een kopje koffie of thee. Bij het verzamelpunt staat de Beweegbus.

U hoeft zicht niet aan te melden en deelname is gratis.

Meer informatie over de locaties, datums en tijden: Sportstad Amstelveen / beweegbus on tour