Gluren bij de Buren Amstelveen: 22 huiskamers, 22 lokale acts en 66 optredens

Ongegeneerd in de huiskamer van je buren kijken. Zondagmiddag 11 maart maken 16 steden in Nederland zich op voor een nieuwe editie van ‘Gluren bij de Buren’. Ook in Amstelveen kun je in huiselijke omgeving genieten van theater, muziek en cabaret. Zo staan er die middag standup comedy, toneel, Joodse liederen, akoestische rock, jazz en soul op het programma. Dit is slechts een greep uit het totaalaanbod van 22 acts.

Om goed voorbereid op bezoek te kunnen bij je buren zijn er handige looproutes gemaakt. Sorteer het programma op wijk of per genre, en voeg optredens naar keuze toe in je persoonlijke programma. Ga gluren in je éigen buurt om je buurtgenoten te leren kennen. De speeltijden zijn zo ingedeeld dat je in totaal maximaal zeven optredens kunt zien. Gebruik je de site via je mobiel? Geef toestemming om je locatie te zien en zie hoeveel stappen het volgende optreden van je vandaan is.

Voor het volledige programma, locaties en aanvangstijden zie: Gluren bij de buren.nl/Amstelveen