Het Mysterie van Musuem Mauzz in première in Amstelveens Poppentheater

AMSTELVEEN – De voorstelling ”Het Mysterie van Musuem Mauzz gaat in première in het Amstelveens Poppentheater. Theater Kwadraat verzorgt het spel.

Het gaat over een jongen, Jimmy, hij zit gevangen in volgens hem het saaiste museum van Nederland. Maar overal waar hij komt komen schilderijen tot leven. Zijn half-zusje Eva die hem wil bevrijden, ontdekt ook dat de schilderijen uit de verschillende kunststromen tot leven komen. Ze hebben allemaal hun eigen verhaal. En dan blijkt het museum helemaal niet saai, maar juist spannend en haar half-broertje Jimmy niet zo vervelend als Eva wel dacht. Het publiek speelt een belangrijke rol in de zoektocht van Eva naar Jimmy en geluk. Een visueel spektakel met grote poppen, een mooi decor en special effects.

‘Het Mysterie van Museum Mauzz’ is een familievoorstelling voor iedereen vanaf vijf jaar en de première is dus te zien in het Amstelveens Poppentheater. Op zondag 25 maart om 14.30 uur is het showtime. Toegangsprijs: € 8,50. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl