Inschrijven voor Vakantiekamp Kinderland 2018

AMSTELVEEN – Er kan weer worden ingeschreven voor Vakantiekamp Kinderland dat ook dit jaar weer traditioneel in de vierde en vijfde week van de zomervakantie wordt gehouden.

De inschrijfavond vindt plaats op 26 maart 2018 in het Hermann Wesselink College (Startbaan 3 in Amstelveen) van 19.30 tot 20.30 uur. De prijzen voor dit jaar zijn € 105, en voor Amstelveenpashouders € 12,50. Het mogelijk om zowel contant, per bank overschrijving of met PIN te betalen. Kinderland is voor kinderen van 5 t/m 15 jaar.

Kinderen die tijdens de inschrijfavonden ingeschreven worden, krijgen gegarandeerd een plek. Voor alle aanmeldingen die later binnenkomen is er alleen plek op basis van beschikbaarheid.

Dit jaar zal het kamp plaatsvinden van maandag 13 augustus tot en met vrijdag 24 augustus 2018 (uitgezonderd het weekend). Stichting Kinderland zal ook dit jaar weer meer dan 600 kinderen vermaken. .

Voor meer informatie of vragen kunt u terecht op de website www.kinderland-amstelveen.nl of per mail kinderland.amstelveen@gmail.com