Korendag in Paaskerk

 

AMSTELVEEN – De Korendag Amstelveen wordt dit jaar voor de zevende keer georganiseerd, op zaterdag 17 maart in de Paaskerk.

De Korendag Amstelveen is bedoeld als een muzikale ontmoeting tussen de koren en om de bezoeker kennis te laten maken met koren uit onze gemeente en de directe omgeving. Een dag vol muziek om met een positief oor te luisteren naar elkaars presentatie. Is uw belangstelling gewekt voor één van de koren, dan is er beneden in de ontmoetingsruimte een informatiestand ingericht.

Initiatiefneemster Elly Meekel vindt het geweldig dat er zoveel respons is. Leden van koren ‘Zomaar Gewoon’ en ‘AdHoc’ helpen bij de organisatie van deze dag. Uiteenlopende gezelschappen zullen zich presenteren. Van groot tot klein, van smartlap via pop naar klassiek. De prachtige akoestiek en het afwisselende programma maken dit een dag om niet te missen.

De dag begint om 9.45 uur met een welkomstlied door de medewerkers. Daarna kan van 10.00 tot 18.00 uur genoten worden van 16 koren.
Entree € 3,50; kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar. Het toegangsbewijs is de gehele dag geldig. Tijdens de optredens is er geen toegang tot de zaal. Vanwege beperkte parkeergelegenheid wordt verzocht om zo veel mogelijk lopend of met de fiets te komen.

Programma Korendag Amstelveen:

 • 09.45 uur: Welkomstlied
 • 10.00 uur: Kiwi en de Kanaries
 • 10.30 uur: Namens de Dames
 • 11.00 uur: Freewillies
 • 11.30 uur: Meentkoor
 • 12.00 uur: Interkerkelijk koor United
 • 12.30 uur: C.O.V. Amstelveen
 • 13.00 uur: In the Mood
 • 13.30 uur: Zomaar Gewoon
 • 14.00 uur: Koor Van Liefde & Verdriet
 • 14.30 uur: Het Bolderkoor
 • 15.00 uur: Stella Nova
 • 15.30 uur: Aalsmeers Vrouwenkoor Vivace
 • 16.00 uur: Listen to the Music
 • 16.30 uur: AdHoc
 • 17.00 uur: Wereldmuziekkoor Passion
 • 17.30 uur: Da Capo’s Popkoor