Laatste kaarten Sanne Wallis de Vries in Griffioen

AMSTELVEEN – In 2017 was het twintig jaar geleden dat Sanne debuteerde met haar solovoorstelling Sop. Nu komt zij met GUT. Zaterdag 17 maart is de voorstelling die van Het Parool, Trouw en NRC vier sterren kreeg te zien in cultuurcentrum Griffioen.

Een voorstelling waarin ze zich onder andere met frisse tegenzin andermaal afvraagt hoe te leven en waartoe. Omdat de wereld dat vandaag de dag nou eenmaal vereist. Gelukkig is ze inmiddels op een leeftijd dat er weinig ruimte is voor twijfel; des te meer voor tips. Met name om uit te delen. Plus: de voordelen van de maand februari, een tamme affaire, het fenomeen trapliften en een waarschijnlijk gloedvol betoog over kind en straf. Wat tevens voorbij komt: het mysterie man (dat almaar groter wordt) en hoe je onderbuikgevoelens naar de juiste uitgang te sturen. Daar gaat Sanne met u aan werken. Ze heeft er #zinin! Bent u erbij? Gut.

Zaterdag 17 maart, aanvang 20.30 uur.

Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen