LOUD! Invites Partyraiser op 7 april in P60

AMSTELVEEN – P60 staat op 7 april weer in het teken van LOUD!. Het feest is weer terug met nog hardere en rauwe beats dan ooit tevoren. Voor deze editie heeft P60 dan ook niemand minder dan Partyraiser gestrikt.

Zoals je van LOUD! gewend bent nodigt het enkel en alleen de beste artiesten uit voor deze avond. Dit is op 7 april niet anders.

Al sinds de jaren ’90 is Partyraiser niet meer weg te denken uit de internationale hardstyle en hardcore scéne. Met tracks als ‘Sound Becomes One’ en ‘Ode To The Godfather’ wist deze artiest de harten van de dance liefhebbers te stelen. Sindsdien draaide hij op de grootste feesten en festivals over heel de wereld – dit keer maakt hij tijd voor het hardste feest in Amstelveen en omstreken!

Naast nu-al-bijna-legendarische Partyraiser staat ook Dr. Rude weer op line-up. Dr. Rude zal, zoals je van hem gewend bent, ook deze editie weer de beste hardstyle platen uit de kast halen om het publiek te vermaken en de voetjes van de vloer te krijgen.

In de voorverkoop kosten kaarten €17,50. Aan de deur op de dag van het evenement €20,00. Het evenement begint om 23.00 uur.