Maandelijks BoekStart Babycafé in Bibliotheek Westwijk

AMSTELVEEN- Vanaf 4 april is er elke eerste woensdagochtend van de maand een BoekStart Babycafé in de Bibliotheek Westwijk. Baby’s (0-2 jaar) kunnen samen met hun (groot) ouders komen genieten van lezen, praten en zingen aan de hand van vrolijke BoekStart-boekjes. Plezier in (samen)lezen staat deze ochtend voorop.

Samen een boekje lezen – plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen – versterkt de band met je baby. Kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Daarom heeft de Bibliotheek Amstelland ook een mooie collectie BoekStartboekjes voor de kleintjes. Baby’s die lid worden van de Bibliotheek krijgen een gratis BoekStartkoffertje met daarin twee leuke boekjes en voorleestips.

Het eerst volgende Boekstart Babycafé is op woensdag 4 april van 09:30 tot 10:30 uur in de Bibliotheek Westwijk Amstelveen. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Leeftijd: 0-2 jaar + (groot)ouders, broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook welkom.

Het geeft niet als je kindje slaapt en er is ruimte om te voeden en verschonen. Natuurlijk staan de koffie en koekjes klaar.