Nationale Week van Zorg en Welzijn in Amstelveen

AMSTELVEEN – Tijdens de Nationale Week van Zorg en Welzijn van 12 tot en met 17 maart 2018 voert de grootste sector van Nederland campagne. In Amsterdam, Diemen, Amstelveen, Zaanstreek Waterland en Noord-Holland Noord openen ruim 70 zorg- en welzijnslocaties hun deuren voor het grote publiek. In Amstelveen kunt u een kijkje nemen bij de woonzorgcentra Belmonte en t’ Huis aan de Poel.

Brentano woonzorgcentrum Belmonte – Laan van de Helende Meesters 472 – informeert u graag verder op woensdag 14 maart van 10.00 uur tot 15.00 uur met een inloop en informatiestands.
Brentano woonzorgcentrum ’t Huis aan de Poel – Populierenlaan 21 – organiseert op vrijdag 16 maart van 10.00 uur tot 15.00 uur een inloop, informatiestands en optredens.

Waarom een Week van Zorg en Welzijn?
De vraag naar arbeidskrachten in zorg en welzijn groeit de komende jaren sterk. De Week van Zorg en Welzijn is hét moment om te laten zien hoe mooi en veelzijdig de sector zorg & welzijn is en met hoeveel beroepstrots en professionaliteit overal gewerkt wordt. Het scheppen van een realistisch en positief beeld van werken en leren in zorg & welzijn is het overkoepelende doel van de campagne.

Campagnes
Ter promotie van de Week van Zorg en Welzijn zijn er diverse campagnes: tv-programma Heel Holland Zorgt, radiocommercials, social media (acties), vlogger Thomas van Grinsven en de tourbus die tijdens de Week op bezoek gaat bij middelbare scholen voor gastlessen en promotie van het nieuwe lespakket ‘Aan JOU hebben we wat’.

Voor wie?
Buurtbewoners, scholieren, zij-instromers, herintreders, mensen uit de arbeidsreserve, familieleden, werkzoekenden en alle andere geïnteresseerden kunnen van 12 t/m 17 maart in het hart van zorg en welzijn kijken onder het motto ‘Maak kennis met kunde’.

Meer informatie: weekvanzorgenwelzijn.nl