Nieuw thuis gezocht: Frodo

Hallo, ik ben Frodo, een leuke gecastreerde kater van bijna 3 jaar oud.

Ik ben een kat die in het begin wel eventjes nodig heeft om aan een situatie te wennen. Ben ik eenmaal gewend, dan ben ik gek op spelen en aandacht.

Kleine ruimtes word ik een beetje bang van en als ik opgesloten wordt in een kleine ruimte dan kan ik een klein duiveltje worden. Mijn verzorgers zoeken voor mij een huisje waar ik lekker naar buiten kan en waar geen kinderen wonen.

Ik heb wel een klein hartruisje, maar hiervoor heb ik geen medicijnen en ik kan er gewoon oud mee worden.

Kunt u mij dat fijne huisje bieden? Mail dan naar info@dierentehuisamstelveen.nl met een duidelijke uitleg over uw thuissituatie. Mijn verzorgers kunnen dan beoordelen of de situatie voor mij geschikt kan zijn.

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, 1183 TM Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl