Nieuw thuis gezocht: Kit

AMSTELVEEN – Hallo! Ik ben Kit, een lieve Scottish Fold dame van 8 jaar oud. Ik ben hier in het dierentehuis komen wonen omdat ik niet goed overweg kon met de kinderen in mijn oude huis.

In het begin als ik ergens kom moet ik wel even wennen. Als ik eenmaal gewend ben, dan ben ik graag bij mijn baasje in de buurt voor wat aandacht. Te veel gefrummel aan mijn lijf, zoals kammen, hou ik niet zo van.

Vanwege spondylose (artrose van de rugwervels waarbij de tussenwervelgewrichten langzaam verstijven) krijg ik dagelijks pijnstillers.

Omdat ik niet zo goed overweg kan met kinderen wordt voor mij een huisje zonder kinderen gezocht. Ook zou ik graag naar buiten kunnen, bij voorkeur in een afgesloten tuin waar ik niet uit kan ontsnappen.

Kunt u mij dat gouden huisje bieden? Stuur ons dan een e-mail naar info@dierentehuisamstelveen.nl met daarin een duidelijke uitleg over de thuissituatie. mijn verzorgers beoordelen dan of de situatie voor mij geschikt is.

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl